Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa’da Kadın Kolları Başkanlığı için kimlere teklif götürüldü?

Urfa’da Kadın Kolları Başkanlığı için kimlere teklif götürüldü?

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’da Kadın Kolları Başkanlığı için geri sayım devam ederken, Ankara’ya mülakata çağrılan isimlerden birçoğu elendi, finale ise Emine Çakmak ile ismi sır gibi gizli tutulan bir aday daha kaldı.

Şanlıurfa’da Kadın Kolları Başkanlığı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezi’ne mülakat için 11-12 isim çağrılmıştı. Yapılan mülakatlar sonucunda ise genel merkez sayıyı ikiye kadar düşürdü. Bu isimlerden biri Emine Çakmak olurken, diğer ismin ise sır gibi saklandığı ortaya çıktı.

Ruha Haber Ajansı’nın Ankara kulislerinden aldığı bilgilere göre ise kadın adaylar mülakatlara çağrılmadan önce Şanlıurfa’da genel merkez tarafından 3 isme Kadın Kolları Başkanlığı teklif edildiği ancak bu 2 ismin başkanlık teklifini bazı gerekçeler için geri çevirdiği öğrenildi.

İşte Ruha Haber Ajansı’nın Kadın Kolları Başkanlığı için teklif götürdüğü ancak teklifi geri çeviren isimler:

Gülender Açanal: Şanlıurfa siyasinin ve kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olarak ön plana çıkıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Şanlıurfa Belediye Başkanlığı döneminde Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştı. Bakan Fakıbaba tarafından genel merkeze önerildiği öne sürüldü. Ancak Açanal, kendi için olan eczacılık ile uğraşacağını öne sürerek Kadın Kolları Başkanlığı’nı geri çevirdiği biliniyor.

Dilvin Arkan: Şanlıurfa’nın başarılı avukatları arasında gösteriliyor. Hukuki başarısı onun ismini kısa sürede Ankara’ya kadar duyurdu. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Kadın Kolları Başkanlığı teklifi götürülen isimlerden biri…Ancak başarılı avukat Arkan, özel işlerini öne sürerek teklifi geri çevirdi.

Hayriye Yüksel Öncel: Şüphesiz Şanlıurfa kamuoyunda son zamanlarda en çok göze çarpan isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Ankara’ya mülakata çağrılan Hayriye Yüksel Öncel, Merhum Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in yeğeni. Yüksel’in de bazı nedenleri öne sürerek Kadın Kolları Başkanlığı’nı geri çevirdiği öğrenildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan