Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Zeynel Abidin Beyazgül’den zehir zemberek açıklamalar

Zeynel Abidin Beyazgül’den zehir zemberek açıklamalar

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –  25 Şubat’ta kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesi bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Zeynel Abidin Beyazgül, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Şubat’ta yapılacak olan Şanlıurfa olağan kongresine katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek. Ak Parti İl Başkanlığı Erdoğan’ın gelişi öncesi bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra, Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, partililer ve basın mensupları katıldı.

“URFA’MIZA, İNANCIMIZA, BAYRAĞIMIZA, DEVLETİMİZE YAPILANLARA KARŞI AFFEDİCİ OLMAK GİBİ BİR MECBURİYETİMİZ YOK”

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise sert çıktı. Beyazgül, “Yeni bir döneme gireceğiz. Bugüne kadar Şanlıurfa’yı toparlamaya çalıştık. Her kesimden insanları kucaklamaya çalıştık ve gayret ettik. Şanlıurfa bir huzur şehri olsun diye gayretlerimizi sürdürdük. Zaman zaman şu konuyla karşı karşıya kaldım; işte il başkanımız nazik bir insan diye söylemler oldu. Şunu ifade edeyim ki, elbette şahsıma yapılanlara karşı naziğimdir. Bundan sonra da herkesi, şahsıma karşı ne yapmışsa, yine gideceğim, yine onların çayını içeceğim. Bu birlik ve beraberliğimiz için gereklidir. Ama şunu bilelim ki Urfa’mıza, inancımıza, bayrağımıza, devletimize yapılanlara karşı affedici olmak gibi bir mecburiyetimiz yok, lüksümüz yok de yok. Bugüne kadar da olmadı bunu ifade edeyim” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan