Anasayfa / TÜM HABERLER / Büyükşehir’de ilkokul mezunu danışman iddiası!
Büyükşehir’de ilkokul mezunu danışman iddiası!

Büyükşehir’de ilkokul mezunu danışman iddiası!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –  Daha önce bünyesindeki BELSAN A.Ş’de yapılan vurgun ve yolsuzluklarla gündeme gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu sefer de ilkokul mezunu danışman iddialarıyla gündeme geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde gün geçmiyor ki bir torpil ve adam kayırma olayına şahit olmayalım. Vasfı belediye olan ama kendisini belediye üstü bir kurum olarak gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin danışman sayısı aldı başını gidiyor. Hiçbir vasfı olmayan ve eğitim seviyeleri ilkokul olan bazı kişiler belediyeye danışman olarak getiriliyor, bu kişilere ise ayda binlerce lira da maaş ödeniyor. Ancak adı üstünde olduğu gibi danışmanın önce yüksek tahsil, bir bilgi ve birikime sahip olması gerekir ki, üstteki yöneticiyi yönetebilsin.

İLKOKUL MEZUNUNU DANIŞMAN OLARAK ALMAKTA NEYİN NESİ?

Son günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tamamen torpil ve adam kayırma olayları ile çalkalanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde danışman olarak çalışan C.D’nin ilkokul mezunu olduğu öğrenildi. Nihat Çiftçi ilkokul mezunu olan ve eğitim anlamında profesyonel bir kariyeri olmayan Ç.D’yi kendisine danışman tutarak adam kayırmanın en açık örneğini göstermiş oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan