Anasayfa / TÜM HABERLER / Atatürk’ün fotoğrafı niye sizi rahatsız etti?

Atatürk’ün fotoğrafı niye sizi rahatsız etti?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) –  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Pazar günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı için belediye binasına Türk Bayrağı, Atatürk fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını astı. Ancak bugün bakıldığında ise Atatürk’ün fotoğrafının olmadığı gözlerden kaçmadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her zaman yaptığı gibi milli bayramlarda ve diğer önemli günlerde belediye binasına Türk Bayrağı, Atatürk fotoğrafı vs. asıyordu. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü AK Parti Şanlıurfa 6.Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek. Büyükşehir Belediyesi de büyük buluşma öncesi belediye binasına Türk Bayrağı, Atatürk fotoğrafı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını astı. Ancak bugün Büyükşehir Belediye binasına bakanlar ise Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını göremedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ülke kurucusu Atatürk’ün fotoğrafını neden kaldırdığı bilinmezken, vatandaşların birçoğu ise duruma tepki göstererek, fotoğrafın geri asılmasını istediği öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan