Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Başarılı adamın kaderidir kentte görevden alınmak..!

Başarılı adamın kaderidir kentte görevden alınmak..!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da alışılagelmiş bir durum var ki, başarılı her insan günün birinde sürgünü tadacak. Son olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1,5 yıl hastane otelcilik müdürlüğü yapan Ahmet Bayram hiçbir neden gösterilmeden görevden alındı.

Şanlıurfa’da gün geçmiyor ki başarılı adamlar görevden alınmasın ya da sürgün edilmesin. Kentte başarılı olmak ve önemli projelere imza atmak bile görevden alınmak için yeterli oluyor. Son olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1,5 yıl hastane otelcilik müdürlüğü yapan Ahmet Bayram, müdürlük yaptığı süre zarfında Hastanede birçok hizmete imza atmış olmasına rağmen ortada somut bir delil ve neden yokken görevden alındı. Bayram’ın görevden alınması başta kent kamuoyu ve çalışma arkadaşlarını şoke etti.

BAŞARILI MÜDÜR NE YAPTI DA BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ?

Yaptığı işlerle adından kent kamuoyunda sıkça söz ettiren Müdür Ahmet Bayram’ın çalışmaları bazı kesimleri ve klikleri rahatsız etmiş olacak ki aniden görevden alındı. Peki, Bayram ne yaptı da görevden alındı?

Sıralamak gerekirse, yatan hasta servislerinin odalarını ve servis kısmını beş yıldızlı otel odaları tarzında dizayn edilmesi için proje yaptı, hasta ve refakatçilerin araçlarını park sıkıntısı olduğunu gördü ve otopark yapımı için projeyi yaptı ve yetkililere sundu ve otopark yapıldı. Hastane içerisinde eskiyen ve okunamaz durumda olan hasta yönlendirme tabelalarını değiştiren, metruk durumda olan hasta ve personellerin kullandığı lavaboların tadilatını yaptıran, ve bir birinden önemli projeleri hayata geçiren hastane otelcilik müdürü Ahmet Bayram görevden alındı ve yerine İl Milli Eğitim’de öğretmenlik yapan Abdülkadir Güneş getirildi.

BAŞARILI DİYE Mİ GÖREVDEN ALINDI?

Başarılı müdür Ahmet Bayram neden görevden alındı. Halk şimdi sormaz mı ? Yeni sağlık müdürü Himmet Durgut çalışkan, dürüst, üç tane üniversite mezunu, 25 yıldır hastanede çalışan ve Şanlıurfa Sağlık-Sen ikinci Başkanı Ahmet Bayram’ı neden görevden aldın diye…

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan