Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’da masa başı oyunlarına dikkat!

Şanlıurfaspor’da masa başı oyunlarına dikkat!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta son haftalara girilirken, Şanlıurfaspor’un masa başı oyunlara dikkat etmesi gerekirken, sahada da hakem ve rakip oyuncuların tahriklerine gelmemesi gerekiyor.

Hatırlanacağı üzere Şanlıurfaspor geçen yıl Gazişehir Gazikent Futbol Kulübü ile Manisasporlu bazı futbolcuların işbirliği neticesinde şike ile küme düşürüldü. Apaçık şikenin delilleri ortada iken Türkiye Futbol Federasyonu skandal bir karar verdi ve “şike yok” dedi. “Şikeyle düştüğümüz lige şerefimizle döneriz” parolası ile bu sene yola çıkan Şanlıurfaspor’a masa başı oyunları kurulmaya devam ediyor.

SAHADA TAHRİKE DİKKAT!

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim’in FİFA’ya başvuracağını söylemesinden dolayı kulübe aba altından sopa gösterildi. Özellikle Şanlıurfaspor’u ligden koparmak isteyen bazı taraflar, skandal hakem atamaları yapmaya başladı. Bundan dolayı Şanlıurfaspor’un kalan 5 hafta da oynanan masa başı oyunları görmesi ve saha da tahrike gelmemesi gerekiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan