Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / ŞUTSO’dan Kan Bağışına Davet

ŞUTSO’dan Kan Bağışına Davet

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Üyeleri ve Odaya Kayıtlı Üyeler “Kahramanlık Kanımızda Var” temalı kan bağışı kampanyasında buluşuyor.

ŞUTSO, Kızılay Şanlıurfa Şubesi işbirliğiyle Kızılay’a destek olmak amacıyla “Kahramanlık Kanımızda Var” temalı kan bağışı kampanyası düzenliyor. ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, kan bağışı kampanyasına katılım için ŞUTSO üyeleri başta olmak üzere tüm Şanlıurfalılara çağrıda bulundu.  ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürmesi ve Türk Kızılayı’nın kan ihtiyacının bir bölümünün karşılanması adına bir kan bağışı düzenlemeyi düşündük. Kan bağışı stantlarımız, 04 Nisan 2018 Çarşamba tarihinde, ŞUTSO Hizmet Binası’nda kurulacak ve 10:00 – 17:00 saatleri arasında kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Bu bağlamda Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimiz ve odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi, başlattığımız kan bağışı kampanyasına destek olmak üzere kan bağışında bulunmaya davet ediyorum’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan