Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Yenişehir Halk Eğitim Merkezi’nden Afrin’deki Mehmetçiklerimize anlamlı hediye

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi’nden Afrin’deki Mehmetçiklerimize anlamlı hediye

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Karaköprü Kaymakamlığı ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütleriyle savaşan Mehmetçikler için çeşitli hediyeler hazırlandı. Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Kaya,”Birlik ve beraberliğimize ihtiyaç duyduğu şu günlerde bizlerde bir katkı sağlamak amacıyla Afrin’deki Mehmetçiklerimize havlular hazırlıyoruz.”dedi.

Karaköprü Kaymakamlığı ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, Afrin’deki Mehmetçiklerimizi unutmadı. Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Kaya, Afrin’deki Mehmetçikler için çeşitli hediyeler hazırladıklarını belirtti.

“HER ZAMAN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Müdür Kaya, şunları kaydetti:”Halk Eğitim Merkezimizden Afrin’deki Mehmetçiklerimize bir destek de bizden. Karaköprü Kaymakamlığımızın SODES Projesi Desteğiyle kurumumuzun öğretmen ve kursiyerleri tarafından el emeği göz nuru ile nakış nakış işlenmiş, havlularımız Afrin’deki Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere hazırlanmaktadır. Birlik ve beraberliğimize ihtiyaç duyduğu şu günlerde bizlerin de bir katkısı olabilsin.. Bunun bilinciyle yaptığımız her el emeği işlerimiz her zaman da destek olmaya devam edecektir.

“ÖĞRETMEN VE KURSİYERLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”

Karaköprü Halk Eğitim Merkezimizin tüm çalışmalarında desteğini esirgemeyen başta Karaköprü Kaymakamız Sayın Ahmet Yıldız ve bizimle birlikte hareket eden tüm öğretmen ve kursiyerlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan