Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’da Hacettepespor Hazırlıkları Sürüyor

Şanlıurfaspor’da Hacettepespor Hazırlıkları Sürüyor

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfaspor, Pazar günü GAP Stadında oynayacağı Hacettepespor  maçının hazırlıklarını çift kale maç yaparak sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfasporumuz, ligin 30. Haftasında sahasında konuk edeceği Hacettepe maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek yönetiminde bugün yapılan antrenmana düz koşu ile başlayan Sarı-Yeşilli takımımız, daha sonra ısınma ve koordinasyon hareketleri yaptı. Taktiksel oyun ve dar alan oyunuyla devam eden idman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu arada iki haftadır sakatlığından dolayı forma giyemeyen Artun Akçakın da, takımla birlikte çalışmalara başladı.

1 Saat 30 dakika süren antrenmanı Kulüp Başkanımız Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük, As Başkan Ahmet Bulut ve Genel Sekreter İ. Halil Haktankaçmaz izledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan