Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar’da Yeni Girişimciler Yetişti

Ceylanpınar’da Yeni Girişimciler Yetişti

Ceylanpınar Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortak düzenlenen “Girişimcilik” kursu tamamlandı.

Eğitim hayatını tamamlamış gençler ve küçük çaplı esnafa verilen girişimcilik kursu yoğun ilgi gördü. Talebin yoğun olması gençlerin kursa yoğun ilgi göstermesi gençlerin azmini bir kez daha gözler önüne serdi. Kurs eğitmeni Ekonomi uzmanı Tuncay İşlek’in katkılarıyla gençlere yönelik girişimcilik ruhunu ortaya çıkartma adında büyük bir adım atılmış oldu.

Girişimcilik ve Pazarlama Uzmanı Tuncay İşlek, Ceylanpınar Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimine her geçen gün ilginin arttığını ifade etti.

“MİLLİ EKONOMİNİN İDEAL SEVİYEYE ULAŞMASI İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ”
Girişimcilik ve Pazarlama Uzmanı Tuncay İşlek, milli ekonominin ideal seviyeye ulaşması için her zaman hazır olduklarını ifade ederek, “Eğitimimizde ilk etabında 60, ikinci etabında 40 kursiyer mezun oldu. Toplamda 100 kursiyer girişimcilik eğitimi alarak başarıyla eğitimlerini tamamladı. Girişimcilik eğitimi sayesinde iş hayatına girecek gençlerimizi çağın ihtiyaçlarına uygun donanımlı şekilde yetiştirmeyi amaçladık. Kursiyerlerimizin gelişen ve değişen piyasaya en ideal şekilde entegre olmasını sağladık. Günümüz ticaretinde insan ancak kendini güncelleyerek ilerleme sağlanabilir. Bu verdiğimiz girişimcilik eğitimi sayesinde bunu sağlamaya çalıştık. Girişimcilik eğitimine yoğun bir ilgi var ve bu yoğunluk bizi fazlasıyla memnun etti. Milli ekonominin ideal seviyeye ulaşması için her zaman hazırız” dedi.

Kursa katılan esnaflar ise, kursun çok verimli geçtiğini ifade ederek, katkılarından dolayı belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan