Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Protokolü İmzaladı

Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Protokolü İmzaladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi, Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan protokol ile anlaşmaya varıldı. Sözleşmeye imza atan Başkan Nihat Çiftçi, tüm çalışanlarının refahını önemsediklerini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan görüşme neticesinde toplu iş sözleşmesine imzalar atıldı. M. Akif İnan Konferans salonunda gerçekleşen törene; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Hamdi Us, Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Şanlıurfa 1 No’lu Şube Başkanı Seydi Eyyüboğlu, Hizmet-İş Şanlıurfa 2 No’lu Şube Başkanı Bozan İzol, Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosu, işyeri sendika temsilcileri ile işçiler katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ÇALIŞANLARIMIZIN REFAHI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
İmza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Öncelikle Toplu İş Sözleşmesinin tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İşveren olarak bizim oluşturduğumuz iş kollarında işçinin can güvenliği bizim için her şeyden daha çok önemli. İkincisi işçilerimizin aldığı ücretler kendilerinin alın teri ve bizler bunun farkındayız. İnancımız gereği de alın teri kurumadan da bu ücretlerin verilmesi gerektiğini biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak çoluk çocuğumuzun daha iyi bir şehirde yaşayabilmesi için emeğimizle katkı sunuyoruz. Çalışanlarımız bu alanda ne kadar başarılı işlere imza atarsa, verimliliğimiz ne kadar yüksek olursa kurumumuz ve şehrimiz o kadar güçlenir. Biz iş ve aşı büyütmenin derdindeyiz. Önce imkan ve olanakları iyi değerlendireceğiz, üreteceğiz, çalışkan olacağız, dürüst olacağız daha sonra tüm kesimler ile bunu paylaşacağız. Amaç ve hedefimiz bu. Ben inanıyorum ki hepinizin desteği ile Şanlıurfa çok önemli bir yola girdi. 13 ilçemizde bin 411 mahallemizde hizmet veriyoruz ve insanımız mutlu. Şuna inanıyoruz ki doğru yönetim ile emanete sahip çıktığımız zaman, hakkı ön plana çıkardığımız zaman, haksızlık yapmadığımızda, Allah’ın izniyle milletimizin sevgisine layık olacağız. 601’i Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda, 302’si ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzde çalışan şuan 903 aile noktasında bir karar imza atmış bulunmaktayız. Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

ARSLAN: ŞANLIURFA’DAKİ DEĞİŞİMİN MİMARI NİHAT ÇİFTÇİ’DİR
Başkan Çiftçi’ye teşekkür eden Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ise “Belediyedeki taşeron işçilerin kamu işçisi olması için verdiği destekten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Sayın Çiftçi, henüz kararname çıkmadan bize destek verdi. Şanlıurfa Belediyemiz bu noktada farkındalık oluşturdu; öncülük ve liderlik yaptı. Bu açıdan Şanlıurfa’da takdir edilecek bir tabloyu ortaya koymuş bulunmaktadır. Sayın Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’nın sorunlardan sıyrılarak yaşanabilir bir kent olma noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Sayın çiftçi sayesinde Şanlıurfa, dünyayla rekabet edecek bir potansiyele ve enerjiye kavuştu” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesine imzalar atıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan