Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Fırıncı Ustası Faik Çeçan, Türkiye 3.’sü oldu

Fırıncı Ustası Faik Çeçan, Türkiye 3.’sü oldu

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası, sona erdi.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness, Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından Antalya Kemer’de düzenlenen şampiyonaya bin 17 sporcu katıldı.Türkiye Bilek Federasyonu tarafından 2018 faaliyet programında yer alan 31 Mart-4 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Şanlıurfalı Fırıncı Faik Çeçan Türkiye 3.’üncüsü oldu.
“HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”

Türkiye üçüncüsü olan ekmek ustası Faik Çeçan,”Geçen yıl düzenlenen şampiyonada bir yakınımızın vefatı nedeniyle şampiyonayı yarıda bırakmak zorunda kaldım.Bu yıl şampiyonaya boş zamanlarda çalışarak hazırlanmaya çalıştım.Hem fırıncılık yapıyorum hemde Türkiye şampiyonasına hazırlandım.Bu yıl kendi kategorimde Türkiye Şampiyonu olmayı arzuluyordum.Ancak bazı talihsizlikler nedeniyle Türkiye 3’üncücü oldum.Mutluyum emeğimin karşılığını aldım.Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasında Şanlıurfa’yı Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil ettim.Şanlıurfa’ya madalya ile döndüm.İnşallah önümüzdeki yıl Türkiye Şampiyonluüu ve ardından Dün Şampiyonluğunu hedefliyorum.Destek verildiği takdirde Şanlıurfa’yı ben ve birçok sporcu kardeşim Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizi gösterdik.En büuyük arzum uluslararası şampiyonada Türk bayrağını dalgalandırmaktır.Emeği geçen hocalarım Şeyhmus Gültekin ve Federasyon Genel Başkan Yardımcımız Sait Akdağ’a ve bize sponsor olan Karaköprü Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”dedi.

AKDAĞ:”FAİK ÇEÇAN GENÇ SPORCULARA ABİLİK YAPIYOR VE ÖRNEK OLUYOR”

Türkiye Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ:”Yıllardır genç sporculara abilik yapan ve aynı zamanda Fırıncı esnafı olan FAİK ÇEÇAN sonunda çalıştığının karşılığını alarak Türkiye 3.sü oldu. Beyefendi kişiliğiyle örnek olan sporcu kardeşimi tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Milli Takım Antrenörü Şeyhmus Gültekin ise,”Sporcusunun başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, sporcumuzu başarısından dolayı kutluyorum. Zorlu maçlar yaparak Türkiye 3.’üncüsü oldu. Ve büyük bir başarıya imza attı.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan