Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Başkan Demirkol, Park Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Demirkol, Park Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Veysel Karani Mahallesindeki parklarda yürütülen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, yemyeşil Haliliye hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, mahalle sakinlerinin de taleplerini birinci ağızdan dinlemek amacıyla yürüttüğü gezi ve incelemelerini Veysel Karani Mahallesinde devam ettirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün Veysel Karani Mahallesi 459’uncu Sokakta bulunan parkta ortaklaşa yürüttüğü yenileme çalışmalarını Mahalle Muhtarı Sadık Salar ile birlikte inceleyen Başkan Demirkol, çalışmalarla ilgili teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet eden Başkan Demirkol, bölgede bulunan vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşlarla yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulunan Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için de ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.

Yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını ve Başkan Fevzi Demirkol’un sürekli mahallelerini ziyaret ettiklerinin altını çizen Mahalle Muhtarı Sadık Salar, şunları kaydetti:

“Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, sık sık mahallemize geliyor. Parkımızın yeniden yapılıyor. Gerçekten güzel bir hizmet yapılıyor. Bu vesileyle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum. Asli görevi ama böyle alakadar olması, hizmetinin öne çıkması anlamına geliyor. Pazar günü de beraberdik. Allah kendisinden razı olsun.”

Başkan Fevzi Demirkol da, yemyeşil Haliliye hedefiyle çalıştıklarını ve bu doğrultudaki çalışmalarının devam edeceğini vurgulayarak, “Haliliye’yi yemyeşil bir alana dönüştürmek istiyoruz. Yeniden yapılaşmanın olduğu bölgelerde yeni parklar yapıyoruz. Yapılaşmanın tamamlanmış olduğu mahallelerde parklarımızı yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Veysel Karani Mahallemizdeki parklarımızın yenileme çalışmalarını inceledik. Bize refakat eden Mahalle Muhtarımız Sadık Salar’a ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Veysel Karani Mahallesi 459’uncu Sokakta bulunan parkta, kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının da yenilenmesini sağlanırken, 7 bank ve 4 piknik masası, sökülerek yerine yenileri monte edildi. Park içi yollar da, ekipler tarafından kaldırılarak kilitli beton parkeyle döşenip, su tasarrufunu sağlamak ve ağaçların daha sağlıklı sulanması amacıyla da, otomatik sulama sistemi park içine kuruldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan