Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / ŞUTSO’da Seçim Heyecanı Sürüyor…

ŞUTSO’da Seçim Heyecanı Sürüyor…

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Dün Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda Mehmet Kaya’nın yeniden yeniden seçilmesinin ardından gözler bugün yapılacak Ticaret Odası seçimlerine çevrildi.

Şanlıurfa Ticaret Odası’nda 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminden sonra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na (ŞUTSO) kayyum atanmıştı.2016 Eylül’den bu yana kayyum ile yönetilen ŞUTSO’da bugün sandığa gidiyor…
Çoğu yöneticisi FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan, tutuklanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Eylül ayından bu yana kayyumla yönetiliyordu. Kayyum İsmail Demirkol’un odayı eski işlevine kavuşturmasından sonra yeni bir başkan seçimi için sandığa gidiyor.

ŞUTSO’da yapılacak seçim için Müslüm Yanmaz, İbrahim Halil Peltek, İbrahim Toru ve Ahmet Oruç ilk olarak akla gelen isimler arasında.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan