Anasayfa / TÜM HABERLER / Ceylanpınar’da 64 Kültür Evi vatandaşın hizmetine sunuldu

Ceylanpınar’da 64 Kültür Evi vatandaşın hizmetine sunuldu

“Her şey Ceylanpınar için” sloganı ile yola çıkan ve bu doğrultuda ilçenin dört bir yanına kültür evleri inşa eden Ceylanpınar Belediyesi’nin, son olarak Ensar Mahallesi’nde bulunan ve mahallenin adını taşıyan Ensar Kültür Evi tamamlandı ve yapılan törenle hizmete açıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın, ’Her mahalleye bir kültür evi’ projesi kapsamında Ensar Mahallesi Kültür Evi, tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. 2017-2018 yılları arasında 63 kültür evinin temelini atan Ceylanpınar Belediyesi, yapımı tamamlanan kültür evlerini vatandaşların hizmetine sunuyor. Ensar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Kültür Evi, mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı. Ensar Kültür Evi, Ceylanpınar Belediyesi’nin ilçeye yaptırmış olduğu 64’üncü kültür evi oldu.

Açılış töreninde, ilahi grubu da gelenlere ilahi ziyafeti sundu. Yapılan açılış törenine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ahmet Güneri, Ceylanpınar Belediyesi meclis üyeleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Ensar Kültür Evi dualarla açıldı ve hizmete sunuldu.

“4 YILDA CEYLANPINAR’A 50 YILDA YAPILAMAYACAK HİZMETLERİ YAPTIK”
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ensar Kültür Evi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ceylanpınar’a 4 yılda 50 yıllım hizmet yaptıklarını ifade etti. Atilla, “10 yılda yapılacak hizmetleri biz 4 yılda yaptık. Reis Erdoğan’ın bana ve Ceylanpınar’a olan desteği olmamış olsaydı bu hizmetlerin hiçbirini yapamazdık. 4 yılda Ceylanpınar’a 50 yılda yapılamayacak hizmetleri yaptık. Ceylanpınar’ın bütün köylerinde su sorununu tamamen bitirmiş olduk. Ceylanpınar kırsalında asfalt oranı yüzde 92 seviyelerindedir. Ceylanpınar’ın genelinde 64 tane kültür evi yaptık. Bugün de yine sizin hizmetine sunacağımız Ensar Kültür Evi’nin açılışını yapıyoruz. Bu kültür evinin hemen yanında kadın kültür evinin çalışmalarına başladık, kısa sürede onu da bitirip hizmetinize sunacağız. Yine ilerleyen günlerde Ceylanpınar ilçe merkezinde 3 tane daha kültür evinin temelini atacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan