Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Şanlıurfa’da vurgun merkezlerinin diğer adı “Kadın STK’lar”

Şanlıurfa’da vurgun merkezlerinin diğer adı “Kadın STK’lar”

(Ruha Haber Ajansı- RHA) Şanlıurfa’da vurgunun merkezleri denince ilk akla ‘Kadın Sivil Toplum Kuruluşları’ geliyor.  Devlet ve özel kuruluşların verdiği hibe desteklerini cebe indirmeyi sürdüren kadın STK’lara kimin dur diyeceği belirsizliğini koruyor.

Proje avcıları kadın STK’lar yine iş başında. SODES, İç İşleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Birleşmiş Milletler, yerel yönetimler ve birçok kurumdan hibe ve yardım almak için çalışmalar yapan kadın STK’lar, vurgunlarını sürdürüyor.

‘DENETİM MEKANİZMASI ETKİN DEĞİL’

SODES projeleri kapsamında 200-300 bin liralık hibe desteği alan vurguncu kadın STK’ların aldıkları paraları nerelere harcadıkları bilinmezliğini korumaya devam ederken ilgili kurumlar tarafından verilen desteklerde denetim mekanizmasının nasıl işlediği de bilinmezliğini koruyor.

‘KONJEKTÖRE GÖRE RENK DEĞİŞTİREBİLME YETENEKLERİNE SAHİPTİRLER’

Hangi siyasi konjektör değişse de o renge bürünebilen STK’lar, FETÖ’cülerin yanından cemaatçi, Ak Partililerin yanında AKP’li olabilme yeteneklerine sahip. Daha düne kadar burs, gazete aboneliği, ablalık yapanlar; şu aşamada meclis üyesi, partili, STK ve dernek başkanı olabiliyorlar. Rabia işaretleri yaparak profil resimlerini güncelleyenler, kendilerini o gücün bir ferdi göstererek vurgunlarını sürdürmeyi planlamaya devam ediyor…

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan