Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Başkan Baydilli,İş Adamları İle Bir Araya Geldi

Başkan Baydilli,İş Adamları İle Bir Araya Geldi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulundu

Toplumun her kesimiyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olmaya önem gösteren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) davetiyle yönetim kurulu toplantısına katılarak Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin ve iş adamlarıyla bir araya geldi.
İş adamlarına yapılan belediyecilik hizmetleri ve projeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Baydilli, ilçede yapılması hedeflenen yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ASKON yönetim kurulu üyesi iş adamları ile bir araya gelerek Şanlıurfa ve Karaköprü’nün kalkınması adına istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Yaptığımız hizmetleri, projeleri anlattık. İlçemiz ve Şanlıurfa hakkında değerli iş adamlarımızın fikirlerini dinledik. Gerek Şanlıurfa’daki siyasiler olsun, kurumlar olsun gerekse sivil toplum kuruluşları olsun güç birliği yaparak Şanlıurfa’yı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Şanlıurfa Türkiye’de büyüme potansiyeli olan, gelecek vaat eden bir şehirdir, biz bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirirsek Şanlıurfa Güneydoğu’nun parlayan yıldızı, barajı olacaktır. ASKON Şanlıurfa şubesine davetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin ise Şanlıurfa’nın kalkınması ile ilgili yerel yönetimlerin katkılarını ve çalışmalarını istişare etmek için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile bir araya geldiklerini kaydetti. Şahin, “İlimizdeki ve Karaköprü’deki sorunların çözüm aşamasında birlikte neler yapılabileceğini ve çalışmaları konuştuk. İlgi ve alakalarından dolayı Karaköprü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ASKON yönetim Kurulu Üyeleri tarafından toplantının ardından tablo hediye edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan