Anasayfa / TÜM HABERLER / Karaköprü Standına Yoğun İlgi

Karaköprü Standına Yoğun İlgi

Şanlıurfa’da açılan İnşaat, Yapı ve Dekorasyon fuarında Karaköprü Belediyesi’nin açtığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, ziyaretçilere nar suyu ikram edildi.

Şanlıurfa’da 6.’sı düzenlenen İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nda birçok firma ve kurum stant açarken, Karaköprü Belediyesi’nin standı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Karaköprü’de yeni açılan Fuar ve Kongre Merkezinde başlayan fuarın açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı A. Eşref Fakıbaba ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan gerçekleştirdi.

Fuarda açılan Karaköprü Belediyesi standını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti .

Stantta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın hem kurtuluş günü nedeniyle hem de önemli bir fuar alanına kavuştuğu için çifte bayram yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Bu fuar merkezinin Karaköprü’de olması bize ayrıca gurur verdi. Bu güzel alanın Şanlıurfa’ya kazandırılmasında emeği geçen Kalkınma Bakanlığı’mıza ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Karaköprü standımızı da misafirlerimizle birlikte ziyaret ettik ve onlara nar suyu ikram ettik. Fuar alanımızın ve açılan fuarın Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri ise fuar alanının iktisadi kalkınmaya yönelik büyük bir adım olduğunu belirterek, fuar merkezinin Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi. Cevheri, “Karaköprü Belediyesi standını da ziyaret ederek Karaköprü’nün simgesi nar meyvesinin suyunu içtik. Fuarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da fuarın Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını dilerken, Karaköprü Belediyesi’nin güzel bir stantla tanıtımını gerçekleştirdiğini kaydetti.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Şanlıurfalıların 11 Nisan kurtuluş yıldönümünü kutlarken, fuar merkezinin Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hayırlı olmasını diledi.

çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan