Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Demirkol’un Öğrencilere Desteği Sürüyor

Başkan Demirkol’un Öğrencilere Desteği Sürüyor

Haliliye Belediyesi, bu yıl ikinci kez ilçe genelindeki ortaokulda eğitim gören 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik aynı anda seviye belirleme sınavı düzenledi. Bahçelievler Ortaokuluna giderek, sınava girecek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, “64 okulda 5 bin 800 öğrencimizin katıldığı deneme sınavı gerçekleştirdik” dedi.

Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitim çalışmalarına katkılar sunmak amacıyla çeşitli işbirlikleriyle çalışmalar yürüten Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki 64 ortaokulda öğrenim gören 5 bin 800 8’inci sınıf öğrencisine yönelik seviye tespit sınavı düzenledi. İlki 12 Ocak 2018’de düzenlenen sınav öncesinde Başkan Fevzi Demirkol da, sınavın yapıldığı okullardan olan Bahçelievler Ortaokuluna gitti. Burada Okul Müdürü Fahri Merde tarafından karşılanan Başkan Demirkol, sınava girecek öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere, okumanın ve eğitimli bir neslin önemi noktasında öğütlerde bulunan Başkan Demirkol, geleceğin teminatı olan gençlerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak geleceğimizi temin edecek, koruyacak olan gençlerimiz bizim için çok önemli. Bu gençlerimizin, bilgi çağında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak istiyoruz. Gençliğimizin eğitimde, sporda, milli ve manevi değerlerimizi öğrenmelerini ve yaşamalarını istiyoruz. Haliliye Belediyesi olarak eğitim camiamızın her zaman emrinde, yanında, hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin eğitimi için okullarımızın yapmış olduğu çalışmalara, Haliliye Belediyesi olarak destek sağlamaktayız. Haliliye İlçemizde, 64 okulda 5 bin 800 öğrencimizin katıldığı deneme sınavı gerçekleştirdik. Bu sınavlarla, gençlerimizin bilgi sevilerini girecekleri sınav öncesinde öğrenmelerini amaçlıyoruz.”

“GENÇLİK MERKEZİMİZİN İNŞAATI DEVAM EDİYOR”

Başkan Fevzi Demirkol, gençler için Osman Gazi Mahallesinde yapımını devam ettirdiği gençlik ve kültür merkezinin inşaatının da devam ettiğini hatırlattı. Başkan Demirkol, “Gençlerimizin geleceği için, sağlık bir nesil yetişmesi için gençlik merkezimizin inşaatı devam ediyor. Bu merkezimizde kızlarımıza ayrı, erkeklerimize ayrı havuzlar yer alacak, çeşitli spor alanları olacak. Kütüphane, sınıflarımız, eğitim ve iş atölyelerimiz ile konferans salonlarımız merkezimizde yer alacak. Gençlikle ilgili çalışmalarımız ileriki günlerde de devam edecektir” diye konuştu.

 

Açıklamalarının ardından Başkan Demirkol, okuldan ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan