Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Karaköprü’de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Karaköprü Belediyesi ve Fen Lisesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan deneme sınavının ödül töreni yapıldı. 

Karaköprü Belediyesi ile Şanlıurfa Fen Lisesi ortaklığında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Matematik- Fen Bilimleri ödüllü olimpiyat sınavında derece giren öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

Ödül törenine Karaköprü Belediye Başkanvekili Mehmet Nimetoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aslan, Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ömer Özgültekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninin ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkanvekili Mehmet Nimetoğlu Karaköprü Belediyesi’nin eğitime verdiği önemden bahsederek, yapılan sınavda başarılı olan öğrencilerin ödüllerini verdiklerini kaydetti. Nimetoğlu, sınavda başarılı olan öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ömer Özgültekin ise Karaköprü Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan sınava il genelinde birçok 8. sınıf öğrencisinin katıldığını ve önemli bir deneme olduğunu dile getirerek, başarılı olan öğrencileri kutladı.

Ödüllü deneme sınavda 20 Türkçe 20 Matematik olmak üzere 40 soru sorulurken, sınavda 1. olan öğrenci tam altın, 2. olan öğrenci yarım altın, 3. olan öğrenci ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan