Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Vali Erin’in Miraç Kandili Mesajı

Vali Erin’in Miraç Kandili Mesajı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bu kutlu gecenin, Miraç hadisesinin gerçekleştiği yer olan ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın kurtuluşuna, işgal ve zulmün son bulmasına, Müslümanlar arasında ümmet bilincinin tam anlamıyla yerleşmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Vali Erin, mesajında şunları ifade etti: Bu kutlu gece, insanlığı cehaletin karanlığından kurtaran Cenab-ı Allah’ın, Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselama müjdeler verdiği gecedir. Peygamberimizin şahsında Mescid-i Haram ve Mescid-i Aksa’dan Yüce Rabbimizin katına uzayan bu yolculuk, insanlığı yüksek manevi değerlere ulaştıran Alemlerin Rabbinin sonsuz rahmet ve merhametinin tecellisidir.

Yüce Allah’a kulluk ve Peygamberimize ümmet olma bilincinin gelişmesi, gönüllere ferahlık, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur, birlik ve beraberlik getirmesi temennisiyle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç gecesini tebrik ediyor, bu kutlu gecenin ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın kurtuluşuna, işgal ve zulmün son bulmasına, Müslümanlar arasında ümmet olma bilincinin tam anlamıyla yerleşmesine vesile olmasını diliyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan