Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Büyükşehir Belediyesi Projelerinin Açılışları Gerçekleşti

Büyükşehir Belediyesi Projelerinin Açılışları Gerçekleşti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Barutçu Hanı, Kale Eteği Projesi ve Kızılkoyun Projesi ile Balıklıgöl Çevre Düzenlemesinin açılışı Başkan Nihat Çiftçi’nin ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımı ile gerçekleştirildi.

Şanlıurfa için 2018 yılı tamamlanan projelerin açılışı ile devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan vizyonel projelere kadar birçok çalışmayı Şanlıurfa’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bu kez restorasyon çalışmaları tamamlanan Barutçu Hanı, Kale Eteği Projesi ve Kızılkoyun Projesi ile Balıklıgöl Çevre Düzenlemesinin açılışını gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin ev sahipliğinde Kültür Ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımı ile gerçekleştirilen açılışlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HALKIMIZA HİZMETİN EN İYİSİNİ SUNMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ
Düzenlenen açılış öncesi bir konuşma yaparak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak halk odaklı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa’mız için Türkiye’de örnek teşkil edecek çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlıurfa’yı turizm şehri yapmak için çıktığımız yolda çok güzel ilerlemeler kaydettik. Tüm gayemiz halkımıza hizmetinin en iyisini sunmak içindir. Şehrini seven Büyükşehir kadroları olarak bu uğurda yolumuza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

BAKAN KURTULMUŞ: ŞANLIURFA HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞİYOR
Daha sonra tüm Şanlıurfa halkını selamlayarak vatandaşların Miraç Kandilini tebrik eden Kültür ve turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ise, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin 4 büyük güzel projesinin açılışını gerçekleştirmek bizim için mutluluk verici. Böylesine manevi değeri yüksek bir şehrimizde bu kadar güzel projeleri kazandıran Büyükşehir ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmasında gündeme dair açıklamalar da yapan Bakan Kurtulmuş, “Bu coğrafyayı bozmak isteyen emperyalistlere karşı hepimiz İbrahim milletinden olma ruhu ile hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAKAN FAKIBABA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Bakan Kurtulmuş’un ardından Şanlıurfalılara seslenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise, “Şanlıurfa tüm güzellikleri hak ediyor. Şanlıurfa sadece bölgemizin değil, Türkiye’mizin sigortasıdır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece kimse karşımızda duramaz. İşte böylesine bir dönemde yapılan bu güzel yatırımlar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tüm bu duygularla Şanlıurfa’mıza bu güzel eserleri kazandıran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

VALİ ERİN: ŞANLIURFA’MIZDA ÇOK GÜZEL HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Şanlıurfa’ya yönelik hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Vali Abdullah Erin ise, ”Bakanlarımızın ve hükümetimizin desteği ile Şanlıurfa’mızda çok güzel hizmetler gerçekleştiriliyor. Tüm bu hizmetlerin devamını görmek bizleri heyecanlandırdığı kadar sevindiriyor. Şanlıurfa’mız bölgesinin değil Türkiye’mizin parlayan yıldızı olmayı sürdürecek” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de halkın Miraç Kandilini kutlayarak turizme kazandırılan projelerde emeği geçen tüm Büyükşehir kadrolarına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından temsili kurdele kesimi yapıldı. Açılışın ardından Bakan Kurtulmuş, Bakan Fakıbaba ve diğer protokol üyeleri hep birlikte çarşı bölgesini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan