Anasayfa / TÜM HABERLER / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci’nin sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretiyle başlayan gezileri gün içinde çat kapı ev ziyaretleri ve akşam da aile ziyaretleriyle devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci’nin sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretiyle başlayan gezileri gün içinde çat kapı ev ziyaretleri ve akşam da aile ziyaretleriyle devam ediyor.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci’nin sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretiyle başlayan gezileri gün içinde çat kapı ev ziyaretleri ve akşam da aile ziyaretleriyle devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, toplumun her kesimiyle bir araya gelip belediyenin yaptığı çalışmaları ve yapılacak projeleri anlatmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerine esnaf ziyaretleriyle başlayan mesaiyi gün içinde çat kapı ev ziyaretleriyle sürdüren Başkan Ekinci, akşam saatlerinde de aile ziyaretleri yapıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ekinci son olarak Hadidi aşiret mensuplarını ziyaret etti. Eyüp Nebi mahallesinde Şıh Mahmut Karakuşlu’nun evinde gerçekleşen ziyarete Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir de eşlik etti. vatandaşlara belediyenin yaptığı çalışmaları anlatan ve yapılacak projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Ekinci’ye vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edip plaket verdi.

Eyüpnebi Mahallemizde Hadidi Aşireti mensuplarımızla bir aradayız. Eyyübiye ilçemiz çok güzel ailelerden oluşuyor. Bu aileler de belediyemizden hizmet talep ederken şahıslar için değil aileler içim talepte bulunuyorlar. Hadidi Aşiretinden çok değerli büyüklerimiz de bizlerden Kültür Evi yapılaması konusunda talepte bulunmuşlardı. Bu mekan insanlarımızın hem sevinçli günlerinde hem de üzüntülü günlerinde kullanabilecekleri bir ev. Bununla ilgili yer tahsisi yapıp maddi ve manevi desteğimizi sunduk .yaptığımız bu katkılardan dolayı bizlere teşekkürlerini sundular. Bu bizi çok mutlu etti. Bizler insanlarımıza ne yapsak azdır. Halkımızın taleplerini dinleyip bunları yerine getirme adına da gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek sosyal belediyecilik konusunda yaptığımız çalışmalar gerekse de bu tarz fiziki yapılar için teşekkür almaktan ziyade bizlere edilen dualar bizleri daha da mutlu ediyor.

Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ise,” Belediye Başkanımızın ilçemizde gerek  fakir fukaraya gerekse de vatandaşlara ettiği yardımlar için teşekkür ediyoruz. Başkanımızın ilçede yaptığı çalışmalara bir muhtar olarak şahidim. Kendileri bir sözümüzü ikiletmeden taleplerimize anında cevap veriyor. Mahallem ve vatandaşlarım adına kendisine bir kes daha teşekkür ederiz.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan