Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şahin,”Şimdi Sıra Kazanımlarda”

Şahin,”Şimdi Sıra Kazanımlarda”

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının organ seçimlerinin ardından Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yeni yönetimi belirlendi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen İbrahim Halil Peltek ve yönetimine, Meclis Başkanı Ahmet Altun ve Meclis Başkanlık Divanı’na ve TOBB delegelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek şimdi sıra Urfa’nın kazanımlarında olduğunu söyledi.
Seçimlerde kaybedenin olmadığını Şanlıurfa için hizmet yarışında hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini dile getiren Şahin, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimi acil eylem planı oluşturarak harekete geçmesinin gerektiğini kaydetti.
Şanlıurfa’nın geçmiş dönem kayıplarının yapılacak hızlı hamlelerle kapatılması gerektiğini hatırlatan Şahin, 2,5 milyona dayanan nüfusu ile Şanlıurfa’da yeni istihdam alanlarının açılması için gerek OSB’lerde, gerek ticari alanlarda yatırımcı davet edilmesi ve odanın buna öncülük etmesi gerektiğini belirtti.
Şanlıurfa’nın elinde bulundurduğu potansiyele rağmen sanayi, tarım, turizm başta olmak üzere birçok ticari alanda halen istenilen noktada olmadığını kaydeden Şahin, ”artık söz yerine icraat zamanı gelmiştir. Kentimizin kalkınmasını sağlamak, başlıca problemimiz olan istihdama katkı sağlamak ve ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmak için birlikte harekete geçme zamanıdır” diyerek kent için tüm birleşenleri birlikte harekete çağırdı.
Odanın hedefleri arasında Şanlıurfa hem de Türkiye ekonomisine vizyon katacak projeler olması gerektiğini vurgulayan Şahin, önümüzdeki 4 yıllık süreçte de yeni yönetim ve meclisin atıl projeleri hayata geçirmek için var güçleri ile çalışması gerektiğini dile getirdi.
Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;
İş dünyasının yeni yönetimden beklentileri çok fazladır, mevcut yönetimin bu beklentileri bilerek yola çıktığından şüphemiz yoktur. Kentimizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasına ivme kazandıracak projeleri hayata geçirmesi gereklidir. Odanın bu beklentileri hayata geçirecek ve tüm beklentileri karşılayacak güçte olduğunun farkındayız. Ortak paydası Şanlıurfa olan, kentine sahip çıkan ve kenti için değer üretmek isteyen sanayi odamızın yeni hedeflere ulaşmak için çalışmalara gün geçmeden başlamasını bekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan