Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Bakan Kurtulmuş, Eyyübiye HEM’in kurslarını ziyaret etti

Bakan Kurtulmuş, Eyyübiye HEM’in kurslarını ziyaret etti

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Bir dizi program ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Balikligol Kültür El Sanatlari Külliyesi’nde bulunan Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’ne ait standı ziyaret etti.

 

 

 

 

 

Bakan Kurtulmuş’a Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Arslan, kurum amirleri ve partililer eşlik etti. Bakan Kurtulmuş, Balikligol Kültür El Sanatlari Külliyesi’ndeki Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’ne ait kursları tek tek ziyaret ederek kursiyer ve usta öğreticilerle sohbet etti. Kurtulmuş, 3 boyutlu şekillendirme kâğıt rölyef yapımı çalışmalarına eşlik ederek, güzel çalışmalarından dolayı Müdür Taş, usta öğretici ve kursiyerlere teşekkürlerini iletti.
Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş ise “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş ve Sayın Valimiz Abdullah Erin Balikligöl Kültür El Sanatlari Külliyesi’nde bulunan Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi standimizi ziyaret ederek merak uyandıran 3 boyutlu şekillendirme kâğıt rölyef yapımını çalışmalarına eşlik etti. Sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan