Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ekinci, İlçeyi Karış Karış Dolaşıyor

Başkan Ekinci, İlçeyi Karış Karış Dolaşıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi karış karış dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Ekinci, talepleri de yerinde dinliyor.
Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleriyle de farkındalık oluşturan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi sokak sokak, kapı kapı dolaşmaya devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Ekinci, gelen talepleri yerinde dinleyip anında çözüm üretiyor. Başkan Ekinci ve beraberindekiler son olarak Eyyübiye Mahallesinde çat kapı ev ziyaretlerinde bulundular. Beraberinde eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte vatandaşların kapısını çalan Başkan Ekinci,” Yaşlı, düşkün, mağdur ve dezavantajlı insanlarımızın hep yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.” Dedi. Özellikle mağdur durumdaki vatandaşlara uzattığı el, Başkan Ekinci’nin gönüllerde taht kurmasına neden oluyor. Sosyal belediyecilik konusundaki hizmet çıtasını günden güne yükselten Başkan Ekinci’ye, mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları da teşekkür ediyor.
Çat kapı ev ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci şunları söyledi;”Her zaman olduğu gibi mahalle gezilerimizi devam ettiriyoruz. Bu geziler kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da yardımcı oluyoruz. Bizlere iletilen sorunların hızlı ve seri bir şekilde çözümü için gerekeni yapıyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında yapılması gereken çok şey var. Sizler fiziki olarak çok şeyler yapabilirsiniz ama insanların yarasına merhem olacak dokunuşlarda bulunmazsanız bu yaptıklarınızın da bir anlamı olmaz. Tüm Ak Belediyelerde olduğu gibi biz de halkımızın her zaman arasında olup onların sorunlarının çözümü konusunda da ortaya irade koyan kişileriz. Sürekli sürdürdüğümüz mahalle gezilerimizi aynı şekilde sürdürüp ulaşamadığımız insanımız kalmayana kadar devam ettireceğiz. “
Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Dinç te Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Belediye Başkanımız sağ olsun bu gezileri sürekli yapıyor. Mahalleleri evleri sırayla gezip çat kapı ziyaretler yapıyor. Fakir aileleri ve hasta insanlarımızı ziyaret edip onlara yardımlarda bulunuyoruz. Ben mahallem ve vatandaşlarım adına fakir fukaranın her zaman yanında olan Başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan