Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Haliliye Belediyesinde Şehitleri Anma Proğramı

Haliliye Belediyesinde Şehitleri Anma Proğramı

Haliliye Belediyesi, 14 Nisan Şehitleri Anma Haftası kapsamında Şanlıurfa Şehitlerini Anma Gecesi programını düzenledi. Şehit yakınlarının da katıldığı gecede konuşan Başkanvekili Mahmut Saatçi, “Haliliye Belediyesi olarak şehitlerimizin hatıralarını yaşatacağız. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman için yanlarındayız” dedi.

Şanlıurfa Şehitlerini Anma Gecesi, Haliliye Belediyesi ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlendi. Geceye; Haliliye Belediye Başkanvekili Mahmut Saatçi, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyesi İsmail Güneş, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilcisi Yusuf Mirza Temel, Şehit Aileleri Derneği Başkan Mehmet Yavuz ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan gecenin açılışında konuşan İl Temsilcisi Temel, desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi. Dernek Başkanı Mehmet Yavuz da, Haliliye Belediyesinin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğuna vurgu yaparak, belediyenin 2017 yılında 180 şehit ailesini uçakla günü birlik Çanakkale’ye götürdüğünü hatırlatıp, bunun Türkiye’de bir ilk olduğunun altını çizdi.
Gecede son olarak konuşan Başkanvekili Mahmut Saatçi, Haliliye Belediyesi olarak her zaman için şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Başkanvekili Saatçi, şehitlerin isimlerini yaşatmak için de Haliliye’de parklara, şehit isimlerini verdiklerini kaydetti. Şehitlik makamının önemine de vurgu yapan Başkanvekili Saatçi, şehit ailelerine Cenab-ı Hakk’tan sabr-ı cemil diledi.

Konuşmaların tamamlanmasıyla program; sinevizyon gösterimi, şehit yoklaması, şehit ailelerine hediye taktimi ve şehit ailelerinin konuşmalarının ardından sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan