Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şanlıurfa’da 3 Fuar Daha Gündemde

Şanlıurfa’da 3 Fuar Daha Gündemde

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’ya kazandırılan ve ilk fuarını Yapı Ve Dekorasyon Fuarı ile gerçekleştiren Şanlıurfa Fuar Merkezini on binlerce kişi ziyaret etti. Mayıs ayı sonuna kadar 3 ayrı fuara daha ev sahipliği yapacak Şanlıurfa Fuar Merkezine yönelik yoğunluk firmaların da yüzünü güldürüyor.

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin ‘Olmazsa Olmaz Projelerim arasında’ olarak değerlendirdiği Şanlıurfa Fuar Merkezi, ilk temel atımından 8 ay sonra tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Başkan Nihat Çiftçi’nin ev sahipliğinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa Fuar Merkezi, ziyaretçilerine kapılarını Yapı ve Dekorasyon Fuarı ile açtı. 5 gün süren Yapı ve Dekorasyon Fuarına 90 firma 250’nin üzerinde marka temsili ile katılırken, fuarı on binlerce kişi ziyaret etti.

MAYIS AYI SONUNA KADAR 3 FUAR DAHA DÜZENLENECEK

Yoğun rağbetin yaşandığı ve organizatörlerin tarih almak için adeta sıraya girdiği Şanlıurfa Fuar Merkezinde Mayıs ayı sonuna kadar şimdiden 3 fuar daha düzenlenmesine karar verildi. 26-29 Nisan tarihleri arasında Tarım Fuarı, 10-13 Mayıs tarihleri arasında ise Evlilik Hazırlıkları Fuarı ile Otoshow Fuarına ev sahipliği yapacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi, marka değeri firmaların tanıtımı için de tercih edilen adreslerin başında geliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan