Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Büyükşehir’den İlçelere Asfalt Müjdesi !

Büyükşehir’den İlçelere Asfalt Müjdesi !

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından turizm yolu statüsüne alınan 35 kilometrelik Kararali-Şanlıurfa yolundaki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, “Haliliye ve Eyyübiye ilçelerimizin ovadaki kısımlarında bu yıl 250 kilometrelik yol asfaltlanacak” dedi.

 

Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinin bağlı bulunduğu Karaali – Kısas bölgesindeki 30 kırsal mahalleyi kapsayan grup yolunda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bölge halkı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Kırsalda altyapı ve yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, Kısas ve Karaali’ye kadar uzanan 35 kilometrelik yolun 18 kilometrelik kısmının tamamlandığını söyledi.

Hedeflerinin kırsalda yol ve su sorunlarını çözüme kavuşturmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, “Haliliye ve Eyyübiye ilçemizin kırsalını büyük ölçüde etkileyecek mevcut yolumuzda çalışmalarımız devam ediyor. Karaali Kaplıcalarını Şanlıurfa’ya bağlayan 35 metrelik yol ağı sıcak asfaltla buluşuyor. Burada sadece Karaali Kaplıcaları yok. Akveren, Başveren, Koçkar, Mutluca, Mamuca, Konuklu, Günbalı ve Kısas’a kadar uzanan bu yol özel statü taşıyor. 18 kilometreyi bitirmiş bulunmaktayız. Tabi çalışmalarımızda önemle üzerinde durduğumuz konu ise yollarımızın uzun ömürlü olması. Bunun için de titizlikle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bölgede 2018 yılı hedefimiz Eyyübiye’nin ve Haliliye’nin ovada kalan kısımları için 250 kilometrelik yolun asfaltlanması. Bu rakam Büyükşehir’in kırsalın yol ve su sorunu bitireceği anlamına geliyor. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan