Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek Belediyesi Ramazan Ayı Öncesi Camileri Temizliyor

Siverek Belediyesi Ramazan Ayı Öncesi Camileri Temizliyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçe Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde bulunan cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmalarına başlandı.
Ramazan ayı öncesi camilerin halıları halı yıkama aracıyla yıkanırken temizlik işleri ekiplerince caminin bahçe ve çevre temizliği de yapılıyor.
İlçe merkezinde bulunan camilerde günlük rutin temizliğin yanı sıra camilerde Ramazan ayı hazırlığının başlandığına dikkat çeken Siverek Belediyesi temizlik işleri müdürü Metin Çokzaman Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda tam donanımlı aracımızla ilçe merkezinde bulunan cami ve ibadethanelerimizde bulunan halıları yıkıyoruz, halıların yanı sıra camilerde genel temizlik yaparak Ramazan ayına hazırlıyoruz, Vatandaşlarımızın daha ibadetlerini daha temiz ortamda yapmalarını sağlamak” dedi.
Camilerde yapılan temizlik çalışmalarını taktirle karşılayan vatandaşlar “ çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan