Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan baydilli: ‘karaköprü kırsalı hizmetle gelişiyor’

Başkan baydilli: ‘karaköprü kırsalı hizmetle gelişiyor’

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’deki kırsal mahallelerin yapılan hizmetlerle değiştiğini ve gelişim gösterdiğini söyledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Çıralı kırsal mahallesini ziyaret ederek yapılan köy içi stabilize malzeme serimi çalışmalarını inceledi. Kırsal mahalledeki vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Baydilli vatandaşlarla sohbet ederek yapılan hizmetleri anlattı.

İncelemenin ardından açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerde hizmetlerin merkezden ayrı olmadan devam ettiğini dile getirirken, kırsalda yapılan çalışmalarla bu mahallelerin değişim ve gelişim gösterdiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Çıralı kırsal mahallemizde yapılan stabilize malzeme serimi çalışmasını inceledik. Bu mahallemiz toplu taşımalı eğitimin olduğu bir mahalle ve burada bir semt sahası da yapıp gençlerin hizmetine sunacağız. Karaköprü Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizi merkezden ayırmadan hizmet götürüyoruz. Hizmetin en iyisini kırsalımızda yaparak bu mahallelerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı kırsal hizmetler ekibimize ve misafirperverliklerinden dolayı kırsal mahalle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Başkan Baydilli incelemenin ardından Çıralı kırsal mahallesindeki vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan