Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / HDP Eş Başkanı Temelli Şanlıurfa’da

HDP Eş Başkanı Temelli Şanlıurfa’da

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Seçim çalışması kapsamında Şanlıurfa’ya gelen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Urfa’ya gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, Nimetullah Erdoğmuş, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Üyesi Selim Sadak ve beraberinde ki heyet HDP Urfa İl teşkilatının düzenlediği yemek programına katıldı. Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen programa HDP DBP İl ilçe örgütleri, KESK, İHD, Urfa Barosu, vatandaşlar ve partililer katıldı.

Sezai Temelli, Urfa’da gün boyunca önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. HDP’nin hazırlıksız olmadığını 40 yıldan beridir barış ve demokrasi mücadelesi yürüttüğünü dile getiren Temelli, “Türkiye’yi değiştirip geliştirecek olan tek hareket HDP’dir. Türkiye halkları ancak yan yana gelirse başarabilir. HDP bu anlamda çalışmalarını çok daha yoğun ve kararlı bir şekilde yürütüyor. Türkiye büyük bir açmazın içine sürüklenmiştir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan