Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Yıldız: Aday adaylık başvuru süreci 29 Nisan’da son buluyor

Başkan Yıldız: Aday adaylık başvuru süreci 29 Nisan’da son buluyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere yönelik basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına Vekaleten atanan Bahattin Yıldız seçim sürecine ve milletvekilliği adaya adaylığı müracaatlarına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İl Başkanlığında gazetecilere açıklama yapan Başkan Bahattin Yıldız,“Bilindiği üzere AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu nedeniyle İl Başkanlığı görevinden istifa etmiştir. Dün akşam itibari ile Genel Merkezimizin teveccühleri ile İl Başkanlığı görevini vekâleten yürütmemiz için şahsımıza tevdi edilmiştir. Daha önce İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten, kendisi ile iki kongre geçirmiş olduğumuz sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e Milletvekilliği adaylığı yolunda başarılar dileriz. Başkanımızın en güzel hizmetleri Şanlıurfa’mıza ve Ülkemize yapacağına inancımız tamdır. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diler, tecrübelerinden her zaman faydalanacağımızın bilinmesini isteriz.” dedi.
Bahattin Yıldız yapılacak seçimlere AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak hazır olduklarını, Seçim Koordinasyon Merkezini ( SKM) kurduklarını ve SKM Başkalığına Abdurrahman Kırıkçı’nın getirildiğini hatırlattı.

BAŞVURU SÜRECİ 29 NİSAN PAZAR GÜNÜ SON BULACAK
Aday adaylığı başvuru sürecinin 29 Nisan 2018 günü saat; 18’e kadar devam edeceğini belirten Bahattin Yıldız; “ Aday adaylığı için Partimize başvuruda bulunan, Partimize ilgi gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”diye konuştu.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına 20 civarında başvurunun yapıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamaların ardından Yıldız, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan