Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Av.Semra Ilık, Adaylığı ile ilgili İlk Kez Çok Net Konuştu

Av.Semra Ilık, Adaylığı ile ilgili İlk Kez Çok Net Konuştu

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa Ak Parti de yıllarca görev yapan genç Avukat Semra ILIK ;Aday adaylığı için ilk kez Ruha Ajansa konuştu.

Av.Semra ILIK :Şanlıurfa halkı herşeyin en iyisine en güzeline layıktır.Kendi memleketime kendi toprağıma hizmet için aday adayı oldum.Daha önce ki dönemlerde de aday adaylığımız söz konusu oldu.Ama biz her zaman Rabbimizden hayırlısını istedik ve küsüp kırılıp bir kenara çekilip, uzaktan izleyen taraf olmadık ve olamayızda…yapmamız gerekeni yapıp en ön saflarda ilçe, belde, köy, mahalle demeden dur durak bilmeden çalıştık ve şükürler olsun ki  başarılı sonuçlar elde ettik.
Bu bir sevda ve gönül işidir..
hamd olsun gönüllük esasına dayanan bu sevdamız hiç bitmedi ve bitmeyecekte !

Bundan sebep; Şanlıurfa da seçilecek olan aday adaylarımız arasında şahsımın yer alması tabiki önem arz eder   fakat seçilmesek dahi her dönem yaptığımız gibi  partimizin yanındayız ve çalışmaya devam edeceğiz… önemli olan da budur.

Gerçek dava şuuru ile liyakatli davranıp Partimize ve Sn Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız gerekir ..Ülkemiz için son derece önemli bir seçimin arefesindeyiz.
Eminim ki Şanlı şehrimiz, Peygamber diyarımız, kadim Urfamız üzerine düşeni yapacak ve yine Türkiye geneli fark yaratacaktır.
Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda Şanlıurfamız ve şahsımızın hakkında hayırlısını nasip etsin.Dua edipbizleri Meclis te görmek isteyen,mesaj ve aramlarıyla  destekleyen tüm değerli Şanlıurfa halkına da teşekür eder ;saygılarımı sunarım…

Ayrıca bu süreçte siz değerli basın mensubu arakadaşlarımıza   tüm aday adaylarının  tanıtımını ve halka buluşmalarını sağladığınızdan dolayı şahsım adına  gönülden teşekür ederim …

Genç Avukat Şanlıurfanın Kadın kontenjanı ile ilgili de Açıklamalar da bulunarak kadın adaylarının en az 3 tane olması gerektiğini ve gerçekten urfada ciddi bir ihtiyaç ve hak olduğunun vurgusunu yaptı .B

BizlerdeŞanlıurfanın bilinen bir yüzü olan ve emek veren Av.Semra hanıma başarılar dileriz .

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan