Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / CHP’li Budak’tan Adaylık Açıklaması

CHP’li Budak’tan Adaylık Açıklaması

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvurular, 30 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Aday adayları, dosyalarını genel merkezden 1000 lira karşılığında alacak. Erkek adaylar adaylık başvurusu için 10 bin lira, kadın, genç ve engelliler ise 5 bin lira ödeyecek.

24 Haziran’daki milletvekilliği seçimleri için CHP’den aday adayı olmak isteyenler, 30 Nisan Pazartesi gününden itibaren başvurularını yapmaya başlayacak. Aday adayları, dosyayı genel merkezden 1000 lira karşılığında alacak. Erkek adaylar, aday adaylığı için 10 bin lira, kadın, genç ve engelliler ise 5 bin lira ödeyecek. Başvuruların, 7 Mayıs saat 17.00’ye kadar genel merkeze yapılması gerekiyor.

Budak:”20 Aday Adayı Hazır Bekliyor”

CHP Şanlıurfa il Baskan Yardımcısı Ahmet Budak Ruha Haber Ajansına yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti:”Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına şu ana kadar 20 kişinin başvuru için hazır bekliyor.Resmi başvuru tarihi olan 30 Nisan pazartesi günü başlamasıyla birlikte bu sayı daha da artar.Şu anda parti il Başkanımız Sayın Aziz Aydınlık ve Birecik ilce Başkanımız Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiş durumda pazartesi resmi olarak müracaat edecekler.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan