Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bağlı, STK’ların desteğini alıyor

Bağlı, STK’ların desteğini alıyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Aday Adayı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’dan destek istedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı görevinden istifa ederek 24 Haziran seçimleri için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Dr. M. Selim Bağlı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, destek istiyor. Dün Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Bağlı’nın, bugünkü adresi ise Şanlıurfa Ticaret Borsası oldu. Bir önce başkanlık görevine yeniden seçilen Mehmet Kaya ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir tarafından karşılanan Bağlı, yeniden başkanlığa seçilen Kaya ve yönetimine başarılar diledi. Bağlı, millete bu kez Türkiye Büyük Millet Meclisinde hizmet edebilmek adına 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olabilmek için aday adayı olduğunu vurgulayarak, bu konuda herkesin desteğini beklediği kaydetti.
Başkan Kaya ise, ziyaretlerinden dolayı Selim Bağlı’ya teşekkür ederek, “Selim Bey, Ankara’da SGK Başkanlığı yaptığı dönemde Şanlıurfalıları en üst düzeyde temsil ediyordu, kendisi Şanlıurfalıların gururuydu. Bir sıkıntımız olduğunda kendisine ulaşır ve bu sorunumuza çözüm bulurdu. Bilgi ve becerisiyle milletvekili olacağına inanıyoruz, kendisine bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaret, daha sonra gündemle ilgili yapılan sohbetle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan