Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Bakan Fakıbaba’dan,Fındıklı Baklava Önerisi

Bakan Fakıbaba’dan,Fındıklı Baklava Önerisi

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba,Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanlığında açıklamalarda bulunana Bakan Fakıbaba,bir gazetecilerin son dönemlerde fiyatı rekora doğru giden fıstıkla ilgili sorulara dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BAKAN FAKIBABA’DAN FINDIKLI,CEVİZLİ BAKALAVA ÖNERİSİ

AK Parti Gaziantep İl Binası’nı ziyaret eden Fakıbaba, fındıklı baklava önerisinde bulundu.  Fıstıkla ilgili sorular sorulara cevap veren Fakıbaba, “Elimizde 100 ton fındık var. Bu ne kadar güzel bir şey. Baklavacı arkadaşlar diyor ki onlar bu lezzete alışmışlar. Onlara da saygı duyuyorum. Yalnız fıstıklı baklava fiyatı 60 ise cevizin fiyatı 50 olur. Fındıkta 40 olur. Yani eğer ben çocuğuma baklava götüreceksem, mutlaka cevizli götürmek zorunda mıyım ? Üretici arkadaşlarım özellikle çeşitlilik yaptırın.  Bir de bir yere gidiyorsunuz önünüze tatlı geliyor. Yav sanki üç porsiyonluk tatlı gelmiş. Güzel kardeşim benim yiyeceğim ya 1 tane ya iki tane. 5 – 6 tane dilimi nasıl yiyeceğim. Vallahi bunları ciddi israf. Bu israfı önlemek lazım” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan