Anasayfa / TÜM HABERLER / Karaköprü’de Ramazan Etkinlikleri Başladı

Karaköprü’de Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan ayını dolu dolu geçirmek isteyen Karaköprü Belediyesi vatandaşlara Ramazan coşkusunu yaşatmak için iftar sonrası etkinliklerine başladı. Seyrantepe Mahallesinde yapılan ilk etkinlikte Grup Servan ilahi dinletisi yapıldı.
Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçirilmesi amacıyla her sene gerçekleştirdiği iftar sonrası etkinlikleri bu sene de Seyrantepe mahallesinde yapılan etkinlikle başladı. Programda Kuran’ı Kerim tilaveti, Grup Servan ilahi dinletisi ve sema gösterisi yapılırken, vatandaşlar etkinliğe ilgi gösterdi.
Seyrantepe Kompleksi Amfi alanında yapılan Ramazan etkinliğine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Seyrantepe Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, yapılan güzel etkinlikten dolayı Karaköprü Belediyesine teşekkür ederken, ilk programın Seyrantepe’de yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Muhtar Demir, “Güzel bir etkinlik oldu. İftar sonrası vatandaşlarımızın güzel zaman geçirmesi ve maneviyatı yaşaması için güzel bir ilahi dinletisi programı gerçekleştirildi. Ben mahallem adına Karaköprü Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa katılım gösteren vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirirken, şehir merkezindeki etkinliklere uzak olduğu için katılamadıklarını ve Seyrantepe’de bu tür programların olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek Karaköprü Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri Pazar günü (bugün) Karaköprü Amfi alanında saat 22.15’te İbrahim Onat ve ekibinin katılacağı program ile devam edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan