Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Oluşturulan listeye tepkiler büyüyor

Oluşturulan listeye tepkiler büyüyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde yarışacak olan milletvekili adayları belli oldu. Hazırlanan listeler kimilerini memnun ederken kimilerini de küstürdü. En son olarak da Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, AK Parti İlçe binasında toplanarak, oluşturulan aday listesine tepki gösterdi.

Pınarbaşı, kalabalığa yaptığı konuşmada,”Parti bizim partimiz. Bu liste genel merkezimiz tarafından değil, illerde görev verilen kişiler tarafından yapıldığı için halkımızın benimsemediği bir tablo çıktı.” diyerek tepkisini ortaya koydu.

İlçenin önde gelen iş adamlarından birinin aday listesinde yer almamasına tepki göstererek, il binasına gitmek isteyen vatandaşlara, bunun yanlış olacağını ifade eden Başkan Pınarbaşı, “Yarın Birecik halkı galeyana getirdi denilerek bize suçlama getirmesinler. Bu yüzden partililerimizin il teşkilatına gitmesini istemedik. Ancak, bu geri adım olarak düşünülmesin. Sadece partimizin menfaatleri için bunun yapılmaması gerekiyordu” ifadelerine yer verdi.

Pınarbaşı, rahatsızlığın sadece Birecik’te değil kent merkezinde ve birçok ilçede bulunduğunu belirterek, “Bize düşen görevleri yerine getirip partimizin başarısı için çalışacağız. Partimizin en iyi sonucu alması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Partimizin en iyi noktada olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan