Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yıldız: Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülkemiz şahlanacak

Yıldız: Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülkemiz şahlanacak

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 24 Haziranda yapılacak seçimler öncesi Ak Parti İl Başkanlığı ve belediye başkanları kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,”24 haziran yüzyılın seçimidir. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülkemiz şahlanacak.”dedi.

Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Faruk Bayık, SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, yerel yöneticiler ve partililer katıldı.

ÜMMETİN SEÇİMİDİR

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,”Teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 304 aday adayımıza çok teşekkür ediyorum partimize teveccüh gösterdikleri için. Ak Parti bir dava partisidir. Adaylarımız bu bilinçle hareket edeceklerdir. Yüzyılın seçimidir. Bakanımız Fakıbaba ve milletvekili adaylarımızla sahada olacak. Her bir seçim hayati öneme sahip. 24 haziran yüzyılın seçimidir. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülkemiz şahlanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı. Yarın sabah adaylarımızı hava alanında karşılayacağız. Bu seçim tüm halkın değil, ümmetin seçimidir. Artık Türkiye ve Şanlıurfa vaktidir.”diye konuştu.

ŞANLIURFA’DA KADIN KOTASI ARTIRILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,”Seçim hazırları tüm partiler tarafından bitmiş durumda. Genel başkanlık ve milletvekili seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. 24 Haziran seçimleriyle birlikte yeni sisteme geçeceğiz. Güçlü bir meclis, yargı ve yürütmeyi ortaya koyacak. Yeni sistem, Türkiye’nin sorunlarını çözebilmesi noktasında önemli katkılar sağlayacak. 24 Haziran seçimleri kader seçimidir. Yarın 11.00’de adaylarımız kamuoyuna tanıtılacak. Listede bir değişiklik var. Nüfusun yüzde 50’si kadındır. Kadın kotasını Cumhurbaşkanımız artırdı. 2 tane kadın kardeşimize şans tanıdı. Listede müthiş bir gençleşme var.”ifadelerine yer verdi.

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANIN LİSTEYE YÖNELİK TEPKİSİ

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın listeye yönelik gösterdiği tepki ile ilgili soruya Çiftçi,”Bir adayın akrabasıdır, kendi şahsi düşüncesidir. Oda aday tanıtım programına gelecektir. Adaylar yakın akraba olduklarında duygusal davranılabiliyor.”diyerek sözlerine son verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan