Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Partinin AK Adaylarına Akçakale’de Görkemli Karşılama

AK Partinin AK Adaylarına Akçakale’de Görkemli Karşılama

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Ayhan ve Ahmet Akay geldikleri Şanlıurfa’da sevdikleri ve akrabaları tarafından görkemli bir şekilde karşılandı.

Bugün yapılacak olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım programı için karayolu ile Şanlıurfa’ya gelen Milletvekili adayları İbrahim Ayhan ve Ahmet Akay Şanlıurfa’da yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Eski havaalanı civarında kendisini karşılayan sevenleri ve akrabaları, AK adaylar Akay’a ve Ayhan’a büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Yoğun bir karşılamanın olduğu yolda araçlar uzun kuyruk oluşturdu.

AK adaylar Ahmet Akay ve İbrahim Ayhan geldikleri Akçakale’de önce AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek burada kendilerini bekleyen AK Parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,partililer ve çok sayıda vatandaş ile bir araya geldiler.

Mitinge dönüşen karşılamanın ardından Akçakale merkezdeki yüzlerce kişiye hitap eden Genç aday İbrahim Ayhan “Öncelikle sizlere sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. 1 Ay boyunca gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Rabbim kısmet ederse 14 te 14 olarak meclise güçlü bir şekilde gireceğiz dedi”.

AK Aday Ahmet Akay ise,”Emperyalistlere, komünistlere faşistlere dur demek için 24 Haziranda Recep Tayyip Erdoğan diyerek cevap vereceğiz dedi”.

Öte yandan AK Parti AK Parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’de birer konuşma yaptılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan