Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfalı bilek güreşçileri,Avrupa Şampiyonası İçin Ter Dökecek

Urfalı bilek güreşçileri,Avrupa Şampiyonası İçin Ter Dökecek

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Bulgaristan’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına katılmak üzere Şanlıurfa’dan giden 6 sporcu Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da yapılacak olan 40.Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası için bu ülkeye gitti.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfalı Sait Akdağ,”Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak olan 40. Avrupa Bilek güreşi Şampiyonasında Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı en şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”dedi.

Akdağ:”26 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Şanlıurfa’yı en şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirten Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Şanlıurfalı Sait Akdağ, Ruha Ajans’a yaptığı açıklamada,110 kişilik Milli Takım kafilesinde 4 yönetici,6 Antrenör ve 99 sporcunun yanı sıra Federasyon Genel Başkanı Niyazi Kurt’un bulunduğunu ifade eden Akdağ,”İlimizde bilek güreşinde 6 milli sporcumuz ve bir milli Antrenörümüz var.”

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ VE MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ GÜLTEKİN’E TEŞEKKÜR

26 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak olan Avrupa bilek güreşi şampiyonasında Şanlıurfa’dan katılan Karaköprü Belediyespor kulübü’nden 4 sporcu ve Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan ise 2 sporcu milli takım kafilesinde yer alıyor.Avrupa Şampiyonasına hazırlanan sporcuların yetişmesinde emeği geçen Milli Takım Antrenörü Şeyhmus Gültekin ve her türlü desteği veren Karaköprü Belediyespor yönetimine teşekkür eden Akdağ,”Federasyonumuz ve Şanlıurfalı Bilek güreşi sporcuları adına teşekkür ederiz.”dedi.

”Avrupa Şampiyonasında onlarca derece yaparak bayrağımızı dalgalandırmak en büyük hedefimizdir”

Akdağ:”Ramazan Şerif’in herkese barış huzur ve mutluluk getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.Toplamda 110 kişilik bilek güreşi milli takım kafilesinin başkanlığını federasyon başkanımız Niyazi KURT yapmaktadır. Kafilede 4 yönetici 6 antrenör ve 99 sporcu ile Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya çıkartma yapıyoruz. Hedef Avrupa Şampiyonasında onlarca derece yaparak bayrağımızı dalgalandırmak en büyük hedefimizdir. Ülkemizin bilek güreşi milli takımı için herkes’ten dua talep ediyoruz. Çalıştığım kurum HRÜ BESYO’da 2 tane milli sporcumuz bulunmaktadır. Şanlıurfa’lı milli takım antrenörü Şehmus GÜLTEKİN’de kafilede var. Ayrıca Karaköprü Belediyespor kulübünden 4 tane sporcu milli takım kafilesinde bulunmaktadır.Milli takım kafilesine 40. Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan