Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Baydilli, Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

Başkan Baydilli, Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını tam gaz sürdürürken, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerin önemini anlatıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Başkan Baydilli mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluşuyor.

Akpiyar, Narlıkuyu ve Karşıyaka mahallelerinde yapılan toplantılarda Başkan Metin Baydilli ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye meclis üyeleri Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerin öneminden bahseden Başkan Baydilli, Dünya’daki şer güçlerin Türkiye ile uğraştığını belirterek bu seçimle Türkiye’nin gücünün tekrar kanıtlanacağına dikkat çekti.

Başkan Baydilli, “Eğer Recep Tayyip Erdoğan bu şer güçlere karşı dimdik durmasaydı ülkedeki sorunlar olmayacaktı. Biz onlara karşı dimdik durduğumuz için tüm şer güçler üstümüze geliyor. İnşallah bu seçimden de güçlü bir şekilde çıkarak onların oyunlarını bozacağız. Türkiye’yi Irak’a, Suriye’ye çevirmek için türlü türlü oyunlar oynadılar. Sonunda da 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu ancak milletimiz tüm oyunları bozdu ve ülkesine reisine sahip çıktı. 24 Haziran’da da inanıyorum ki Karaköprü’deki vatandaşlarımız gereken cevabı verecektir. Bu toplantımıza katılan tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise siyasi istikrarın sağlanması için 24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu kaydederek,”Karaköprü Belediyemiz ve diğer belediyelerimiz vatandaşa hizmet için emin olun gece gündüz çalışıyor. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve partimiz güçlü bir şekilde çıkıp siyasi istikrar sağlandığında hizmetler artarak devam edecektir” diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri meselenin parti veya kişi değil ümmetin ve ülkenin bekası meselesi olduğuna dikkat çekerek, “Eğer bugün Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi indirirlerse ümmeti lidersiz ve sahipsiz bırakacaklar. Bunu düşünerek seçime gitmeli ve oyumuzu vermeliyiz. Şer güçler daha önce bize yaşatılan acıları, darbeleri, ekonomik sorunları tekrar yaşatmak istiyorlar. İnşallah 24 Haziran günü bu oyunlarını bir kez daha bozacağız” diyerek vatandaşların desteğini istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan