Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Çiftçi,İstikrar Ak Parti İle Sürecek

Başkan Çiftçi,İstikrar Ak Parti İle Sürecek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Zemzem Gülender Açanal’ın seçim bürosu açılışına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Kadına değer veren AK Parti ile istikrar sürecek ” dedi.

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için AK Parti’nin çalışmalarını ve hizmetlerini daha iyi anlatabilmek adına Yenişehir Mahallesinde kurulan seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.  Açılışa Milletvekili adayları Gülender Açanal ve Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Seçim büroları heyecan, coşku ve AK Partili hemşerilerimin bir araya geldiği platformlardır. Seçmenimizin yüzde 50 si kadın seçmendir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu sese kulak verdi ve Şanlıurfa’da iki tane kadın adaya yer vererek Şanlıurfa’yı ödüllendirmiş oldu” dedi.

“VAKİT ŞANLIURFA’DA KADINLAR VAKTİDİR”

Başkan Çiftçi, “Eğer kadın ses getirmek istiyorsa, siyasette adından bahsetmek istiyorsa, yönetimde yer almak istiyorsa, Türkiye’nin yönetiminde yasal anlamda görev almak istiyorsa, AK Parti’nin yapmış olduğu büyük bir fırsatı Şanlıurfalı kardeşlerimin de değerlendirmesi gerekiyor. Tüm Şanlıurfalı kadınlara şunu söylüyorum; söz sizin. Artık vakit sizin vaktiniz. Siz isterseniz her şey olur. Her şey kadınla başlar, kadınla biter. Vakit Şanlıurfa’da kadınlar vaktidir. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezine geçen Başkan Nihat Çiftçi, burada seçim çalışmalarını yürüten kadrolarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan