Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir Belediyesi Yetimleri Unutmadı

Büyükşehir Belediyesi Yetimleri Unutmadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar  programında yetim ve aileleri aynı sofrada buluşturdu.

İslam İşbirliği Teşkilatı’nın önerisiyle her yıl ramazanın 15. gününde düzenlenen Dünya Yetimler Günü’nde,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince iftar programı düzenlendi.

Sultan Sarayı Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin beş yüz yetim ve ailesi  katıldı. Yemeğe katılan ailelerin masalarını tek tek gezen Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçinin Eşi Sema Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Özçınar, yetim çocuklarla sohbet etti ve tüm çocuklara oyuncak dağıttı.

Programda yetim annelerine seslenen Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, “Ümmetin yetimlerine bakıyorsunuz, öksüzlerine bakıyorsunuz. Aslında siz değerli ailelere ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle sevgili yavrularımıza iyi bakmanızı istiyoruz. Bunlar sadece sizlerin değil bizim de yavrularımız, bizim de çocuklarımızdır” dedi.

Yetimlere yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirten Özçınar, “Biz her ramazan ayında  iftar etkinliği düzenliyoruz. Yetimlere ve ailelere yönelik faaliyet gösteren dernekleriyle  birlikte yetimlerimizin bu toplumda yalnız olmadıklarını, bu toplumda onlara sahip çıkacak birilerinin olduğunu hissettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ve Sosyal İşler Dairesi tarafından organize edilen iftar yemeğine yaklaşık bin 500 yetim ailesi  katıldı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan