Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MHP Siverek’e Çıkarma Yaptı

MHP Siverek’e Çıkarma Yaptı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-MHP’nin 2 Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz ve Ömer Çağlar Yılmaz,İl Başkanı Mahmut Güneş,Siverek ilçe başkanı Mustafa Fettahlı ve gönüllü ülkücü genclerge  birlikte tam kadro halinde Siverek ilçesinde seçmenle buluştu.
Siverek’te 4 seçim bürosunun açılışı yapılırken, adayların Ömer Çağlar Yılmaz ve İbrahim Özyavuz’un ziyaretleri de büyük ilgi gördü.


Siverek’e çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Siverek’te 2 vekil adayıyla çıkarma yapan MHP ilçe merkezinde seçim bürolarının açılışı da, milletvekili adayları Ömer Çağlar Yılmaz ile İbrahim Özyavuz tarafından yapıldı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yılmaz,”Cumhur ittifakının Türkiye’nin geleceği açısından önemine dikkati çeken Yılmaz, “Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz’da ele geçiremedikleri Türkiye’yi bugün iç ve dış mihraklar her yolu deneyerek köşeye sıkıştırmak istiyorlar, İnşallah milletimiz 24 Haziran’da bu hainlerle gereken cevabı verecektir. Adalet ve Kalkınma Partisi ile yapılan iş birliği, terörle mücadelenin karalılıkla sürdürülmesi, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilerek, Türkiye’yi aydınlık yarınlara sağ salim ve güçlü şekilde taşımaya yöneliktir. İnanıyoruz ki, milletimiz vereceği destekle partimizin siyasetteki yol gösterici milli tavrının ve meclisteki etkinliğinin artmasına imkan sağlayacak, daha fazla söz sahibi olmasını temin edecektir. Cumhur İttifakının önü açık, Türkiye’nin geleceği aydınlıktır” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan