Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yanmaz; “Huzur ve Barış Ancak Saadet Partisi İle olur”

Yanmaz; “Huzur ve Barış Ancak Saadet Partisi İle olur”

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, barış ve huzurun birikimli ve liyakatli siyasetçi kadrosu ile olabileceğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinde barış ve huzurun önemli olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, Ülkemizin her alanda ilerlemesi ve kalkınması,
Birikimli ve liyakatli siyasetçi kadrolarla olacağını söyledi. Yanmaz konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Hukukun üstünlüğünün gerçek manada tesisi o ülkenin aynasıdır.
Ekonomi, dış politika, eğitim, adalet, iç barış bir ülkede mükemmel şekilde hayata geçirilirse işte o ülke ileri bir ülkedir.
Bütün insanlar eşit vatandaştır. Kimseye renginden, dilinden, ırkından, dininden, mezhebinden dolayı farklı bakılamaz.
Hem ülkemizde hem de dünyada huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Bu durum insanların hakkıdır, aksi zulümdür, fitnedir, kaostur ve anarşidir.
Fazileti, erdemi, aklı, barışı, güzeli, iyiyi, doğruyu, adaleti sağlamak bir insana, siyasetçiye, yöneticiye, idareciye Allah’ın emri ve insanlığın gereğidir. Yapamayan gider yapacak olan gelir. Yeter ki akıl ve ferasetle davranılsın” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan