Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MHP Milletvekili Adayı Özyavuz’dan Önemli Açıklamalar

MHP Milletvekili Adayı Özyavuz’dan Önemli Açıklamalar

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa milletvekili adayı Vehbi Çokan’ın seçim bürosu açılışına katıldı. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Özyavuz önemli açıklamalarda bulundu.

Özyavuz yaptığı açıklamada ; Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 adayı gerek kırsalda gerek ilçe merkezlerinde, Şanlıurfanın her yerinde vatandaşlarımıza cumhur ittifakını anlatıyor. Elini sıkmadığımız selamlaşmadığımız kimse kalmayana kadar sahalarda çalışmalarımız devam edecek. İçerde ve dışarda Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmak için, yeni olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistminin fiilen başarılı bir şekilde işlemeşi için mhp ve akp teşkilatlarının çok çalışması lazım.Biz MHP teşkilatları olarak gerçekten takdire değer bir çalışma içinde sahalardayız. Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçmemiz lazım, çünkü şer odakları ve batılı emperyalist güçler sayın Erdoğan üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyor bu açıdan 24 haziran seçimlerinin önemi büyük.

Dün hem genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bey hem Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan 24 haziran seçimlerinin ve ittifakın önemine değinerek AKP ve MHP’nin rakip olmadığını kişisel olarak bazı adayların MHP’yi rakip görerek MHP tabanı üzerinde seçim çalışması yapmaması gerektiğini vurgulayarak ittifaka ihanetin affedilemeyeceğini açıklamıştır. Biz ittifakı benimsedik ve ittifak adına sahalarda gece gündüz çalışıyoruz. Sayın Erdoğan’ın fotoğrafları seçim bürolarımızda seçim otobüslerimizde bulunmakta olup ittifaka sadığız.

Özellikle Şanlıurfa’da MHP’yi rakip görerek kendi ihtiras ve kişisel çıkarlarına yenik düşenler hala ittifakı kavrayamamış olan kişilerdir.Altına çizerek söylemek istiyorum biz MHP ve teşkilatları olarak bu oyuna gelmiyeceğiz, bizim adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğandır. Sayın Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi için sahada kendimizden önce onun için oy isteyeceğiz. Gece gündüz çalışacağız. 24 haziran seçimlerinden sonra bu ittifakın 2023 yılına kadar sürmesi gerekmektedir.; Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan