Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar Belediyesi Mezarlıkta Yasin-i Şerif Dağıttı

Ceylanpınar Belediyesi Mezarlıkta Yasin-i Şerif Dağıttı

Ceylanpınar Belediyesi bayram öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe mezarlığında yakınlarını mezarları başında ziyaret eden vatandaşlara Yasin-i Şerif dağıttı.

Ceylanpınar’da her bayram öncesinde olduğu gibi bu Arefe’de de ilçe mezarlığı doldu taştı. Yakınlarının mezarları başına giden Ceylanpınarlılar dualar ederek Kuran-ı Kerim okudu. Ceylanpınar Belediyesi de, her yıl olduğu gibi bu yıl da mezarlığa gelen vatandaşlara Yasin kitabı dağıttı.Belediye Başkanı Menderes Atilla’da ilçe mezarlığında kabir ziyaretinde bulundu. Mezarlık ziyareti yapan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Atilla, ayrıca ilçe mezarlığında kabir ziyareti yapan vatandaşların kabirlerini de tek tek ziyaret ederek merhumlar için Fatiha okudu. Başkan Atilla daha sonra kendi eliyle vatandaşlara Yasin-i Şerif dağıttı.

“DÜNYANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE ZULÜM GÖREN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ACILARINI TÜRKİYE OLARAK PAYLAŞIYORUZ”
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslümanlara sadece Türkiye’nin yardım eli uzattığını ifade etti. Atilla, “Ceylanpınar Belediyesi olarak mezarlığı epeyi bir güzelleştirdik. Her bayram öncesi Yasin bastırıyoruz ve tüm hemşerilerimize hediye ediyoruz. Vatandaşlarımız Arefe gününde mezarlıklara geliyorlar, dualar ediyorlar. Bu esnada ellerin de Yasin-i Şerif olmayabiliyor. Biz de onlara Yasin-i Şerif hediye ediyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin acılarını Türkiye olarak paylaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan Bayramı’nda Müslümanlara uygulanan zulümlerin son bulmasını diliyorum. Yüce Allah’tan bizleri bir sonraki kurban bayramına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Ayrıca vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Öte yandan ilçe mezarlığına ziyaret amacıyla gelen hasta ve yaşlı vatandaşlar zabıta araçları ile istedikleri noktalara taşınırken mezarlıkta da otomatik ses sistemiyle gün boyu Kur’an okundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan