Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / “Hiçbir seçim yitirilen canlardan kıymetli değildir”

“Hiçbir seçim yitirilen canlardan kıymetli değildir”

Suruç’ta yaşanan olayla ilişkin açıklama yapan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, hiçbir seçim yitirilen canlardan daha kıymetli olmadığına vurgu yapıldı.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, Suruç’ta seçim çalışması yapan siyasi partili bir gurup ile diğer bir siyasi partili gurup arasında yaşanan olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Ramazan Bayramına bir gün kala olayın yaşanması oldukça üzüntü verici olduğunun ifade edildiği açıklamada, olaya müdahil olan taraflara sağduyu çağrısı yapıldı.
Açıklamanın devamında, “Manevi iklimin zirve yaptığı mübarek Ramazan Bayramı’na bir gün kala Suruç ilçemizde yaşanan acı olayı tüm halkımızı derinden üzdüğü gibi bizleri de ziyadesiyle üzmüştür. Üzüntü ve kaygı verici olayın uzamaması ve daha farklı bir boyuta ulaşmaması için müdahil olan her iki tarafa sağduyu çağrısında bulunuyoruz. Unutulmamalıdır ki; seçimler gelip geçicidir. Hiçbir seçim yitirilen canlardan daha önemli ve kıymetli değildir.” ifadeleri kullanıldı.
Seçimlerin huzurlu bir şekilde gerçekleşmesi için her türlü inisiyatifi almaya hazır olduklarının altı çizildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
“Mübarek Ramazan Bayramı’nda Peygamberler şehri halkımızın sükûnet ve selameti için herkes sorumluluk üstlenmeli ve aklıselim ile hareket etmelidir. Seçimin huzurlu bir şekilde geçmesi için HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak üzerimize düşen her türlü sorumlulukta inisiyatif almaya hazır olduğumuzu bilinmesini istiyoruz. Son olarak vefat edenlerin yakınlarına taziyelerimizi bildirir, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışması sırasında yaşanan olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi de yaralanmıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan